Izvor: novosti
24.10.2024 u 12:31
0

EKSPLOZIJA U LESKOVCU: Povređena trudnica

U eksploziji plinske boce u leskovačkom Udruženju ratnih vojnih rezervista lakše je povređena trudnica, a prostorija je potpuno izgorela.

Žena (36) je srećom, prema rečima lekara, zadobila manje posekotine na glavi i ruci. Povrede  su joj sanirane u Urgentnom centru leskovačke Opšte bolnice, a posle detaljnih pregleda, jer je ona u ranoj fazi trudnoće, otpuštena je na kućno lečenje.

Prostorija Udruženja ratnih vojnih rezervista, u Ulici Svetozara Markovića, je gotovo u potpunosti izgorela. Pričinjena je velika materijalna šteta. Ekplodirala je plinska boca koju su koristili za zagrevanje, a to kako je i zašto došlo do ovog incidenta biće utvrđeno nakon uviđaja.

Do požara je došlo oko 9.45 časova. Trudnica je u trenutku ekplozije prolazila pored ulaznog portala lokala od stakla koji je pukao i naneo joj lakše povrede.

Pripadnici policije i Vatrogasno-spasilačke jedinice su ubrzo stigli. Oni su uspeli da lokalizuju požar i spreče njegovo širenje na okolne objekte. Tokom intervencije vatrogasaca na gašenju vatrene stihije jednosmerna ulica u kojoj se nalazi lokal bila je zatvorena za saobraćaj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter