Izvor: Happy BSC
04.02.2021 u 11:46
0

HAPŠENJE NA PARTIZANOVOM STADIONU: Jedan muškarac priveden!

Jedna osoba uhapšena je danas, u nastavku akcije hapšenja najopasnije kriminalne grupe u Beogradu koja se tereti za ubistva i otmice, na stdionu Partizana.

Policija je muškarca prvo uvela u prostorije kluba, a potom su zajedno napravili manji krug oko zgrade gde im je muškarac sa lisicama na rukama nešto pokazivao.

Nakon toga, policija je izvela privedenog muškarca i odvela ga u marici.

PROČITAJTE JOŠ:

Vulin se obratio građanima: SRBIJA JE BEZBEDNA!

ŽIVOT ONKOLOŠKOG PACIJENTA: Dr Grujičić u „Dobro jutro Srbijo“ o metastazama, operacijama, lekovima i porodici

DAN SVETOG TIMOTEJA: Molitvama ovom svecu pobedićete neprijatelja i muku

Jake oružane snage od jutros su na stadionima Partizana i Crvene Zvezde u Beogradu, vrši se pretres prostorija. Takođe, na stadion Partizana pristiže još policije.

Marice su svuda oko stadiona, policajci s dugim cevima u zgradi i oko nje.

Velja Nevolja, uhapšen je rano jutros na Rudniku, u isto vreme uhapšeno je još 15 pripadnika njegove kriminalne grupe. Svi su „pali“ dok su išli da spale automobile koje su koristili za kriminalne obračune. Oni se terete za najteža krivična dela – ubistva i otmice.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter