Izvor: Kurir.rs
16.09.2020 u 15:47
0

HAPŠENJE PANČEVACA: Privedeni zbog tuče u kafiću u Opovu

Četiri Pančevca su uhapšena zbog sumnje da su 12. septembra u jednom ugostiteljskom objektu u Opovu fizički napali trojicu muškaraca, od kojih su jednom naneli teške telesne povrede.

Uhapšeni su Đ. K. (33), J. K. (34), J. V. (57) i I. N. (28) iz okoline Pančeva, a na teret im se stavlja krivično delo nasilničko ponašanje.

PROČITAJTE JOŠ…

USPEŠAN START ĐOKOVIĆA! POBEDIO Karuza u Rimu!

NOĆ ZA NAMA: U dva udesa, dvoje povređeno, uključujući i DETE!

ŠOKANTNO OTKRIĆE NAUČNIKA! Evo koliko dugo ste ZARAZNI nakon korone!  

TAČI: Niko nema pravo da pregovara o ZAJEDNICI SRPSKIH OPŠTINA

Najnovije istraživanje pokazalo: MOŽDANI UDAR prvi simptom KOVIDA-19

J. K. i J. V. se sumnjiče i da su zajedno sa V. N. (1988) i S. N. (2001), koji su takođe uhapšeni, sa četiri njive na području Opova ukrali oko 40 tona bundeve, pa su protiv njih, po nalogu nadležnog tužilaštva, podnete krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška krađa i krađa, navodi se u saopštenju pančevačke policije.

Uhapšeni će u roku od 48 sati biti privedeni nadležnom tužilaštvu u Pančevu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter