Izvor: Tanjug
12.10.2020 u 16:58
0

HAPŠENJE U SMEDEREVU: Muškarac (29) osumnjičen da je opljačkao i silovao nepokretnu ženu (77)!

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati

OVO MORATE ZNATI

STIGAO JE! Lek za koronu od danas u bolnicama u Srbiji

VAŽNA PORUKA PREDSEDNIKA VUČIĆA: Budimo odgovorni, poštujmo mere da sačuvamo živote!

DVA NEPRIJATELJA: Pored TREĆEG talasa PRETI nam još jedna opasnost!

DOKTOR BRANISLAV TIODOROVIĆ: Evo kada zatvaramo škole!

Policija je u Smederevu uhapsila M. Š. (29) iz Smederevske Palanke osumnjčenog da je provalio u kuću opljačkao i silovao nepokretnu ženu staru 77 godina.

– On se sumnjiči da je noćas provalio u kuću žene (77), za koju je znao da je nepokretna i da živi sama, a potom je obljubio – navodi se u saopštenju policije i dodaje da je M. Š. više puta ženu udario i iz njene tobe odneo 5.000 dinara.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Smederevu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter