Izvor: Tanjug
25.02.2021 u 15:10
0

HAPŠENJE U SREMSKOJ MITROVICI: Nađena droga u stanu

Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je J. Đ. (28) i D. U. (33) nakon što je u stanu koji su koristili pronašla 331,7 grama materije za koju se sumnja da je amfetamin.

UDARNI ČETVRTAK

ISPOVEST TESLINOG ROĐAKA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA: Genije je bio samo SRBIN, a ovako su ustaše ubijale njegove najmilije (VIDEO)

POTRESNO SVEDOČENJE PREŽIVELOG IZ JASENOVCA Ustaše su majku tukli, a deci pretili klanjem (VIDEO)

OD DANAS POSKUPLJUJU PUTARINE! Vozači, ovo je novi cenovnik

KRIZNI ŠTAB ZABRINUT, POOŠTRAVANJE MERA IZVESNO: Predlog je da rade samo neke prodavnice, apoteke i benzinske stanice!

MILAN SE ZAIGRAO Pogledajte kako rosoneri slave pred revanš sa Zvezdom (VIDEO)

Njima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter