Izvor:
28.10.2017 u 18:59
0

HOROR U MLADENOVCU: Mladić brutalno izboden nožem!

Maloletni N. A. (17) brutalno je izboden nožem u Mladenovcu u noći između srede i četvrtka.

Kako nezvanično saznajemo, njega je više puta u butinu i glavu ubo takođe maloletnik L. S. (17), protiv koga je podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog nasilničkog ponašanja.

Obračun dvojice tinejdžera se dogodio sat posle ponoći u ulazu zgrade u ulici Kraljice Marije.

Prema našim saznanjima, povrede koje je zadobio N. A. su sanirane, on je operisan i uspešno se oporavlja.
Kako saznajemo, osumnjičeni L. S. je došao na vrata svog nekadašnjeg drugara kako bi rešili neke nesuglasice.

Između tinejdžera je izbila žučna svađa, posle čega je došlo do tuče. Sevale su pesnice, a odnekud se pojavio i nož, kojim je maloletni N. A. više puta uboden. Veću tragediju sprečile su majka i baka povređenog mladića, koje su se probudile. Pometnju koja je nastala iskoristio je L. S., koji je istrčao iz zgrade i pobegao. Majka povređenog dečaka obavestila je policiju i Hitnu pomoć, koja ga je zbrinula. Dok je trajalo zbrinjavanje povređenog, pronađen je osumnjičeni L. S. – rekao je sagovornik upućen u slučaj.

Prema njegovim rečima, istražni organi treba da utvrde sve okolnosti ovog napada i poreklo noža. Sagovornik je dodao da ubodeni mladić i osumnjičeni nisu želeli da otkriju motiv sukoba, odnosno razlog zbog kojeg su se potukli.

Stanari zgrade su rekli da je N. A. dobar mladić i da su te noći samo čuli galamu, a onda kako neko trči niz stepenice.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter