Izvor: Kurir
14.07.2024 u 12:41
0

IDENTIFIKOVAN VOZAČ KOJI JE RETROVIZOROM POVREDIO ŽENU: Osumnjičeni je Slovenac

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Čačku, uhapsili su juče M. D. S. (80), državljanina Slovenije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

On se sumnjiči da je 12. jula ove godine, u okolini Čačka, upravljajući „tojotom“ udario šezdesetdvogodišnju ženu, a potom se udaljio sa mesta saobraćajne nezgode.

ŽENI OTELI TORBU SA NOVCEM I TELEFONOM: Jedan mladić uhapšen, drugi u bekstvu!

Policija je brzim i efikasnim radom, identifikovala i pronašla osumnjičenog. Žena je sa teškim telesnim povredama zbrinuta u Opštoj bolnici u Čačku.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Podsećamo, žena koja je pre dva dana povređena u saobraćajnoj nezgodi u Pakovraću kod Čačka, zadobila je teške povrede glave. Ona je smeštena na odeljenje hirurgije, ima unutrašnje krvarenje glave, a njeno stanje se konstantno prati.

Prema rečima očevidaca, retrovizor sa „tojote“ je udario ženu koja se kretala pored magistralnog puta. Vozača automobila, koji se udaljio sa lica mesta, nepruživši povređenoj pomoć, policija je pronašla nakon dva dana intenzivne potrage.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter