Izvor: Novosti.rs
11.12.2020 u 17:54
0

ISPLIVALI JEZIVI DETALJI NESREĆE U NIŠU: Vozač kamiona ipak imao alkohol u krvi

VIŠE javno tužilaštvo u Nišu donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv vozača S. T. (47) iz Gadžinog Hana, koji je 8. decembra oko 15 časova na Kvantaškoj pijaci u Nišu pregazio Nišlijku Verica Krstić (66) dok je pokušavala da uhvati svog psa.

Iako je alkotestiranje na licu mesta pokazalo da S. T. nije bio pod dejstvom alkohola, laboratorijska analiza njegove krvi pokazala je suprotno, pa je dalju nadležnost za postupanje u ovom slučaju sa Osnovnog prešla na Više javno tužilaštvo.

PROČITAJTE JOŠ…

VELIKI ASTRONOMSKI DOGAĐAJ Pogledajte šta nam donosi najduža noć u 2020.

NEVEROVATNO OTKRIĆE Naučnici pronašli novu vrstu kita (FOTO)

NOVA SERIJA PATIKA Na trčanje u porcelanu i koži

– Naredbom za sprovođenje istrage osumnjičeni se tereti za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Čekamo zapisnik o obdukciji, naložena su i veštačenja nakon čega ćemo ustanoviti odgovornost učesnika za nesreću koja se dogodila – rekao je portparol Višeg javnog tužilaštva Borislav Radonjić i dodao da nije bilo zakonskih razloga da se osumnjičenom odredi pritvor, pa je nakon saslušanja pred VJT pušten na slobodu.

Podsetimo, Verica je stradala dok je pokušavala da uhvati svog ljubimca, psa Taru za koju je bila jako vezana.  Dozivala ju je kako bi je uhvatila i vezala za povodac, kada je naišao kamion. Hitna pomoć je na licu mesta konstatovala smrt.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter