Izvor: 24 sedam
01.08.2024 u 15:29
0

IZ PIŠTOLJA UHAPŠENE POLICAJKE UBIJEN SLOVENAC: Ona premestila telo

Policijska službenica Uprave granične policije iz Sombora K. K. (45), kako je saopštio potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, uhapšena je 

Policijska službenica Uprave granične policije iz Sombora K. K. (45), kako je saopštio potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, uhapšena je zbog sumnje da je kao saizvršilac učestvovala u teškom ubistvu 2019. godine.

HITNO OGLAŠAVANJE DAČIĆA: Policija uhapsila policijsku službenicu Uprave granične policije, učestvovala u teškom ubistvu

U teškom ubistvu pre pet godina, pored K. K., učestvovao je i njen tadašnji dečko P.  B. (36) iz Vrbasa, kao i D. S. (37) iz Sombora, koji se već nalaze u zatvoru zbog izdržavanja kazne za drugo krivično delo.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je policijska službenica 2019. godine odvezla svog tadašnjeg momka, osumnjičenog P. B. do jednog sela u okolini Sombora da on uzme novac od izvesnog državljanina Slovenije, po imenu Tomas, po prethodnom dogovoru. Kada su stigli, ona je, kako se sumnja, ostala u automobilu, a P. B. je izašao i počeo raspravu sa tim Slovencem. Navodno je P. B. pre nego što je izašao iz auta od svoje devojke K. K. oteo njen pištolj.

P. B. je, tokom rasprave, pucao u Slovenca i ubio ga. Vratio se potom u automobil, ali pištolj  nije vratio K. K., već ga je odneo sa sobom.

Posle zločina kom je, kako se sumnja, policajka svedočila,, P. B. joj je pretio i tražio joj novac kako bi joj oteti pištolj iz kog je počinio ubistvo vratio. P. B. je navodno pretio K. K., ali i njenim ćerkama. K. K. je na kraju, ne mogavši više da trpi pretnje i ucene, smislila pakleni plan.

U junu 2020. godine prijavila je policiji da joj je ukraden pištolj, a onda je sa D. S. iz Sombora, koji je takođe osumnjičen u ovom slučaju, rešila da premesti telo muškarca kog je ubio P. B. Telo su premestili na drugu lokaciju kako bi P. B. prestao da joj preti. Telo je premešteno na Monoštorski put. Policija je tu kasnije pronašla ostatke tela.

Preonađen je skelet, a u toku su DNK analize kako bi se utvrdio identitet. Za sada se sumnja da je u pitanju državljanin Slovenije, ali to nije zvanično potvrđeno

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter