Izvor: Kurir.rs
16.12.2020 u 11:14
0

JEZIVA NESREĆA U NOVOM SADU: Automobil potpuno slupan, a iz prevrnutog kombija ispale gajbe koje je prevozio

Saobraćajna nezgoda dogodila se jutros u Novom Sadu, na uglu Bulevara Jovana Dučića i Bulevara Slobodana Jovanovića, a na sreću povređenih nije bilo.

Na fotografijama koje su objavljene na Instagram profilu nsuzivo.rs, vidi se da su u nesreći učestvovali automobil i kombi, iz kog su ispale gajbe koje je prevozio.

Kako se dalje navodi u opisu fotografije, na ovom mestu često dolazi do udesa zbog toga što semafori ne rade posle ponoći.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter