Izvor: Alo.rs
03.09.2023 u 17:53
0

JEZIVI DETALJI SAOBRAĆAJNE NESREĆE NA AUTOPUTU MILOŠ VELIKI: Sumnja se da ima i MRTVIH, vozač napravio KOBNU GREŠKU

Strahuje da ima stradalih u teškoj nesreći koja se desila na auto-putu Miloš Veliki.

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se oko 16 sati dogodila na auto-putu „Miloš Veliki“, nakon izlaza za Obrenovac, jedan automobil je izgoreo, a strahuje se da ima nastradalih!

Prema nezvaničnim saznanjima, vozač „fijata“ vozio je suprotnim smerom na auto-putu, nakon čega je pokušao da izbegne vozilo koje mu je dolazilo u susret. Međutim, automobili su se ipak sudarili.

UŽAS NA AUTOPUTU MILOŠ VELIKI: Stravična saobraćajna nezgoda, GORI AUTOMOBIL (FOTO)

„Automobil koji je išao kontra-smerom je nakon kontakta preleteo razdelnu bankinu i zapalio se. U drugom automobilu, žena koja je vozila, ostala je zarobljena u vozilu nakon udesa. Ona je uz pomoć vatrogasaca, izvučena iz kola i predata ekipi Hitne pomoći“, kaže izvor, prenose mediji.

Prema njegovim rečima strahuje se da je vozač „fijata“, nakon što se automobil zapalio, ostao u vozilu. „Utvrđuju se detalji nesreće. Vatrogasci gase automobil i utvrđuju da li je neko u njemu“, kaže izvor iz istrage.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter