Izvor: Kurir
19.02.2021 u 09:00
0

JEZIVO PORODIČNO NASILJE: Lekari ovo nisu videli dosad, muž BRUTALNO pretukao suprugu i pokušao da joj ISKOPA OČI!

Ð. R. (58) iz Velike Plane uhapšen zbog sumnje da je počinio nezapamceno nasilje u porodici i teško povredio nevenčanu suprugu D. M. (46)

NAJVAŽNIJE OVOG PETKA:

Vlada uvela NOVA pravila: Od sada ovako možete na godišnji odmor!

SRBIJA UBEDLJIVO PRVA! Posle nas Rumuni, Slovenci, Mađari, Hrvati…

TO, SRBINE! Jokić starter na Ol staru u Atlanti, u petorci sa Dončićem i ovim aždajama!

NEMAC TVRDI DA IMA DOKAZE: Korona virus nastao u laboratoriji!

Dr Tiodorović: SRBIJA SVE BLIŽE KOLEKTIVNOM IMUNITETU!

Muškarac Ð. R. (58) iz Velike Plane uhapšen je zbog sumnje da je u noći izmedu srede i četvrtka pretukao nevenčanu suprugu D. M. (46) i gotovo joj iskopao oci.

Kako se nezvanično saznaje, ženi je jedno oko potpuno zgnjeceno, a na drugom joj je otkinut živac. Prema recima našeg izvora, ne zna se sa sigurnošcu šta je bio motiv za ovo jezivo porodično nasilje.

– Ovo nije prvi put da je prijavljeno nasilje iz te porodice. Policija je pre dve godine intervenisala i muškarac je imao meru zabrane prilaska ženi, ali verovatno su se kasnije pomirili. Ovo poslednje je strašno što se dogodilo. On je nesrecnu ženu uhvatio rukama za glavu i svojim palcevima joj pritiskao oba oka – prepricava horor izvor Kurira i dodaje da je žena obilno krvarila iz ocnih duplji i da lekari iz Hitne pomoci nisu mogli da joj zaustave krvarenje.

– Odmah je sanitetom prevezena u bolnicu u Smederevskoj Palanci, a zbog težine povreda odatle je prevezena u Beograd na VMA, gde je smeštena na ocnu kliniku – kaže izvor i dodaje da je D. M. operisana.

– Lekari ovako nešto nisu videli dosad, žena ce, nažalost, po svemu sudeci, ostati slepa na oba oka – dodaje sagovornik. Komšije supružnika kažu da je uhapšeni Ð. R. poznat u njihovoj ulici kao nasilnik i da ovo nije prvi put da je tukao suprugu.

NE PROPUSTITE:

NOVI ZEMLJOTRES U JAPANU: Ovde je epicentar, dobro se zadrmalo

BORJAN HVALI PAVKOVA ZA NEBESKI SKOK: Bili smo hrabri protiv Milana, sjajno veče na Marakani

Vulin: Policija hapšenjem Velje Nevolje zaustavila SPAJANJE KLANOVA!

– Ništa me ne čudi od njega – prica jedan komšija i dodaje da Ð. R. i D. M. u njihovom komšiluku žive oko godinu dana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter