Izvor: Alo
24.09.2024 u 11:51
0

KAKO ĆU BEZ VAS DECO MOJA: Krici majke koja je izgubila troje dece i muža se kidaju dušu!

Na groblju kod Petrove crkve okupili su se gotovo svi žitelji Raške, Novog Pazara kako bi ispratili svoje sugrađane koji su u subotu nastradali, a među njima i troje dece. U sudaru život je izgubio glava porodice pripadnik Vojske Srbije D. L. (33) njegovo troje dece, njegovo komšinica Dijana K.( 27) dok je majka dečice M. L. B. (32) preživela. Oni su nastradali u sudaru, a krenuli su da posete manastir Studenicu.

Majka nastradala dece među prvima je došla na groblje i nije krila koliko joj je teško u duši zbog velikog gubitka.

OVO SU TRI KLJUČNA DOKAZA ZA UBISTVO MALE DANKE: Otkriveni detalji optužnice

– Jaoj deco moja. Jaoj, kako ću bez vas. Sine moj, kćeri mile… Zemljo uzmi me. Vodi me kod njih – jauče skrhana majka Mirjana na groblju kod Petrove crkve, a kamen puca od tuge koja se može osetiti u vazduhu.

Podsećamo, danas su u Novom Pazaru i Raški proglašeni dani žalosti zbog ove tragične nesreće koja se dogodila u subotu, kada je život izgubilo pet osoba, uključujući troje dece. U sudaru vozila Vojske Srbije i putničkog automobila poginuli su Danijel Lazović (33), njegova deca Lana (10), Luka (7) i Mila (1), kao i Dijana Kutlačić (27) iz Novog Pazara i Raške. Teške povrede zadobila je Mirjana Lazović (32), koja je preživela nesreću u kojoj su poginuli njen suprug, troje dece i prijateljica. Ona je otpuštena iz bolnice u Kraljevu na lični zahtev.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter