Izvor: Blic
01.07.2020 u 19:42
0

KAO NA PIJACI! Portir i penzionisani pekar iz NIŠA PRODAVALI DIPLOME iz srednje škole po ceni od 500 EVRA!

Dvojcica uhapšenih za falsifikovanje i prodavanje diploma u Nišu su sadašnji i bivši radnik niške Predškolske ustanove “Pčelica”.

– Sumnja se da su oni zapolsenima prodali šest diploma srednje škole prehrambene struke u 2016.i 2017.godini, koje su radnici iskoristili da povećanjem koeficijenta zbog veće stručne spreme, ostvare veću zaradu. Diplome su nabavljali od za sada nepoznatog lica a “klijenti” su ih im plaćali od oko 30.000 dinara pa do 500 evra – kaže izvor.

U “Pčelici” kažu da će u skladu sa zakonom biti preduzete sve najstrože moguće mere.

OVO MORATE PROČITATI

POSLEDNJI PUCANJ za Bobanu: Jasna Šekarić se na DIRLJIV način oprostila od Bobane!

KCV NAJSTROŽE OSUDIO ponašanje doktorke koja se RASISTIČKI ponela prema studentkinji!

ODLAZAK ŠIPTARSKOG LOBISTE Kraj američkog MANIPULATORA otvorio VRATA PAKLA ZA PRIŠTINU!

PREDSEDNIK VUČIĆ OTKRIO O KORONI: Stanje u Beogradu je GORE NEGO BILO GDE U SRBIJI

– B. J. je portir u kuhinji „Mladost“, on nema veze sa vaspitno-obrazovnim radom i nikada nije bio u kontaktu sa decom. Lj. R. je penzionisan decembra 2013.godine i takođe je bio radnik kuhinje „Mladost“. Preduzeću sve mere iz moje nadležnosti kao direktora koje mi zakon dozvoli jer neću da dozvolim da iko naruši ugled vaspitačima, njihovom radu sa decom i ustanovi na čijem sam čelu. Sarađivaću sa istražnim organima i onog trenutka kada mi zakon dozvoli odmah ću preduzeti nastrože mere – kaže direktorka „Pčelice“ Svetlana Mitić.

Policija je juče uhapsila B. J. (50) i Lj. R. (67) iz Niša zbog sumnje da su falsifikovali diplome o stečenom srednjem obrazovanju i prodavali ih. Oni se sumnjiče da su izvršili krivično delo falsifikovanje isprave, određeno im je zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu će biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter