Izvor: Republika
16.03.2022 u 12:46
0

KATASTROFA U BEOGRADSKOM AUTOBUSU! Čovek se ispred svih PUTNIKA drogirao, niko nije znao šta da radi (FOTO)

Putnici u gradskom prevozu na liniji 95 juče su imali prilike da gledaju strašnu scenu na zadnjem sedištu vozila.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Naime, kako se može videti na snimku objavljenoj na stranici Moj Beograd, jedan putnik zauzeo je zadnji deo autobusa, koji je u tom trenutku saobraćao Novim Beogradom, čučnuo je pored sedišta i počeo da se drogira, tako što je sa sedišta kako se može videti vukao crte.Naime, kako se može videti na snimku objavljenoj na stranici Moj Beograd, jedan putnik zauzeo je zadnji deo autobusa, koji je u tom trenutku saobraćao Novim Beogradom, čučnuo je pored sedišta i počeo da se drogira, tako što je sa sedišta kako se može videti vukao crte.

Takođe se, mnogi pitaju da li ovaj postupak treba ili ne treba prijaviti policiji, kao i to na koji način bi čovek bio kažnjen za konzumiranje droge u gradskom prevozu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter