Izvor:
04.07.2017 u 01:03
0

KOBAN SKOK U SAVU: Mladić se cele noći zabavljao sa društvom, u zoru su svi krenuli na kupanje. On jedini NIJE IZRONIO!

Nemanja Jovanović (27) iz obrenovačkog naselja Rojkovac udavio se u nedelju ujutru kada je skočio sa pontona u Savu na plaži popularnog izletišta Zabran u Obrenovcu.

Tragedija se dogodila oko pet sati ujutru, a telo utopljenog mladića izvukli su ronioci Žandarmerije tek oko 11.00 sati, i to upravo na mestu gde je skočio u reku, zaglavljeno između dva čamca.

Za to vreme, nekoliko Nemanjinih prijatelja sa kojima je bio te noći na plaži uznemireno su čekali na obali…

Naime, kako su ispričali policiji, celo društvo se prethodno veče okupilo na obližnjem splavu, gde su se zabavljali do sitnih jutarnjih sati.

Oko pet sati ujutru su izašli i odlučili da se malo okupaju. Nemanja, koji je prema rečima prijatelja bio slab plivač, skočio je u vodu i više nije izronio…

– Nemanja je skočio u Savu i više ga nismo videli… – rekli su Nemanjini prijatelji policiji, koja je obavila uviđaj.

Za Nemanjom su u vodu odmah skočili njegovi prijatelji, koji su planirali da ga izvuku, ali u reci nisu uspeli da pronađu njegovo telo.

Posle nekoliko bezuspešnih pokušaja, pozvali su policiju, koja je zatim hitno alarmirala ronilačku jedinicu Žandarmerije.

Ronioci su tek nekoliko sati kasnije, oko 11 sati, ispod samog pontona otkrili Nemanjino telo i izvuku ga na obalu.

Telo je odmah prevezeno na Institut za sudsku medicinu, gde će biti obavljena obdukcija.

Roditelji bili na Zlatiboru

Komšije nastradalog Nemanje kažu da je njegove roditelje o nesreći obavestila policija.

– Oni su bili na Zlatiboru u momentu nesreće. Kada im se saopšteno šta se desilo, odmah su krenuli ka Obrenovcu – ispričale su komšije.

Za Nemanju i njegovu porodicu svi imaju samo reči hvale.

– Svi su jako fini. Nemanja je bio dobar i vredan mladić, radio je sa ocem na postavljaju sistema za grejanje, a spremali su i svadbu mlađem sinu. Sada će to sigurno odložiti – ispričale su komšije u neverici.

Blic
Foto: Facebook/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter