Izvor: Alo.rs
28.07.2020 u 17:17
0

KOD TOPOLE JEZIVO: Eksplozija mašine u srpskoj fabrici voća

U fabrici za preradu voća GMP „Jarmenovci“ u istoimenom mestu u opštini Topola, danas oko 13:30 došlo je do eksplozije mašine, rečeno je Tanjugu u kragujevačkoj policiji.

Eksplozija nije izazvala požar, a u policiji još uvek ne mogu da kažu da li ima povređenih radnika. Napominju da su o ekspoliziji obaveštene sve nadležne službe i da se utvrđuju okolnosti pod kojima je do nje došlo.

SAZNAJTE JOŠ

NAŠI VOJNICI SE NAŠLI POD VATROM! Pucnjava na tromeđi Libana, Sirije i Izraela, gde je raspoređena srpska vojska! Oglasilo se Ministarstvo odbrane!

SLUČAJ DURMITOR: Pištolj nosio jedan uhapšeni, Runjo oslobođen!

UGLEDNA PROFESORKA PREBAČENA U JEDAN OD NAJGORIH ZATVORA NA SVETU: Silovanje je tamo redovna pojava!

Lokalni mediji su preneli nezvanične informacije da su dva radnika sa težim telesnim povredama hospitalizovana u Kliničkom centru u Kragujevcu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter