Izvor: Novosti
13.01.2022 u 16:11
0

KRALI KOLA I OBIJALI TRAFIKE: Policija rasvetlila ko stoji iza ovih dela

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su više krivičnih dela teška krađa, krađa i izazivanje opšte opasnosti i uhapsili dvojicu sedamnaestogodišnjaka iz Subotice zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ova krivična dela.

Oni se sumnjiče da su u proteklih mesec dana, na području grada provalili u trafike i prodavnice iz kojih su otuđili raznu robu. Takođe, sumnja se da su oni otuđili i više motornih vozila sa područja Subotice i okoline.

Policija je pronašla deo ukradenih predmeta i vratiće ih vlasnicima.

Osumnjičeni su, uz krivične prijave, privedeni sudiji za maloletnike Višeg suda u Subotici, koji im je nakon saslušanja, odredio pritvor do 30 dana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter