Izvor: Kurir
10.09.2024 u 11:52
0

KUNEM TI SE UROŠE DA ĆEŠ OSETITI ČARI TOG LOŠEG ŽIVOTA: Potresna objava majke ubijene Kristine na nebeski rođendan

Kristina Panić (19) iz Dubone kod Mladenovca, jedina je tinejdžerka koja je ubijena u nezapamćenom masakru koji je počinio pomahnitali ubica Uroš Blažić (22) te krvave večeri 4. maja prošle godine u selima Dubona i Malo Orašje kod Smedereva. Da je živa prelepa Kristina danas bi proslavila svoj 20. rođendan.

Njeni neutešni roditelji Zorica i Saša Panić u jednom danu ostali su bez oba deteta, pored Kristine izgubili su i Milana (21) mladog policajca PU Mladenovac. Kobne večeri bili su zajedno sa prijateljima u školskom dvorištu, a njihovo druženje prekinuo je okrivljeni Blažić koji je došao iz pravca Malog Orašje gde je već rešetao iz kalašnjikova. Ubio je i teško ranio svoje vršnjake, a iza sebe je ostavio samo krv, jauke, zapomaganje i neopisivu tugu i bes.

ISTRAGA NIJE ZAVRŠENA! Ovo je poslednja šansa da se osumnjičeni za ubistvo male Danke (2) ne nađu na slobodi

Zorica Panić je na svom profilu na Fejsbuku objavila niz zajedničkih fotografija, a između ostalog i one kada je Kristina bila beba.

– 9. 9. 2004. u 9.20 sati rodia sam moju sreću najveću i plakala od sreće jer mi se ispunila želja najveća, dobila sam moju malu devojčicu. Danas plačem jer njoj je rođendan, a ona nije sa nama. Kako? Što? Kako da je vratim? Sto pitanja u glavi. Da li ja da dođem do vas? Ne znam… – piše u potresnoj objavi neutešne majke Zorice.

Kristini je rođendan pesmom čestitala i sestra ubijenog Dalibora Todorovića koji je te večeri sedeo sa njima na školskoj klupi u Duboni.

– 9. septembar tužan i tih, evo lepoto moja, o tebi još koji stih… I nebo danas niz svoje lice spušta kapi tužne kišnice. Kako bi pokrio naše tužno lice, i sakrio suze koje zbog tebe teku zbog tebe mila, naša lepotice. Nema te dugo znamo da nisi sama. Al veruj da strašno patimo za vama. I danas kada je samo tvoj dan mi bez tebe slavimo rođendan. Steglo se nešto u grlu stoji dugo te nema to nas mnogo boli. Dan za danom, prolazi vreme tuga je velika, pa se stalno pitamo gde je naša Kika – piše u prvom delu tužne pesme koju je napisala Suzana Ranković:

– Gde su ona deca, gde je ona mladost što je samo širila ljubav, sreću, radost. Gde su mile oči, gde je onaj glas i zašto je sreća napustila nas. I suza iz oka hoće da progovori, pada na zemlju ko da želi da te pozdravi. Pred tobom je bio život celi, ali anđeli su te sebi hteli. Tuga se skupila srce jedva diše nedostaješ malena sve više i više. Nedostaješ ti nedostaju oni sada samo uspomena pred očima stoji. Ni bol, ni tuga vreme ne briše što ide dalje samo boli više. Ostaješ ponos i prirodna lepota, koju ne možemo zaboraviti do kraja života. Srećan drugi nebeski lepotice. Čuvaj našu braću, a mi ćemo uspomenu na tebe i njih.

HOĆU RAZLOG ZAŠTO SI MI UBIO ĆERKU I SINA!

Saša Panić je na suđenju Urošu Blažiću u Specijalnom sudu u Beogradu prošlog meseca, naveo da je njemu decu niko ne može da vrati i plati.

– Izgubio sam sina i ćerku, a ovima hoću da poručim glava za glavu. Uroše ti si mi prvi, a ti Radiša drugi. Seći ću te na komade, da li si me čuo Uroše, ja ću sedeti tu gde si ti, ali ćeš biti ispod zemlje kao moja deca. Naći ću te za pet, 10 godina ja ću ti presuditi i neću se smiriti dok to ne uradim i ne budem sedeo na njegovom mestu. Ovde nema „p“ od porodice, a ja bih svima poželeo da su imali porodicu kao što sam ja imao. Nažalost, imao sam takvu porodicu, ti si mi je oduzeo monstrume. Meni decu niko ne više da mi vrati i plati – rekao je za govornicom Panić.

– Briga me šta ćeš da pričaš Uroše, hoću razlog zašto si mi ubio ćerki i sina, ubio si mi decu. Smej se smej, naučiću te ja pameti.

Prethodno je za govornicu izašla majka ubijenih Kristine i Milana Panića, Zorica koja je vidno besna i u bolu imala svašta da kaže okrivljenima. Ona je svoje svedočenje izlagala povremeno okrenuta ka boksu ogde sede okrivljeni.

– Ubili su mi sve! Moja ćerka i sin su bili divni mladi ljudi, Dača, ali i ova deca iz Orašja su bila za primer. Danas mu ništa nije smešno vidim, nije ti smešno majmune! Imam premedbu i na vas sudija kako vodite postupak, jedino hvala tužiocu Ivanu Konataru koji je bio oštar prema njima, trebao je da bude još oštriji. Tresem se. Zašto njegova porodica nije došla ovde da se trese sa nama, da proživljavaju ovo nešto, jel Biljana Blažić treba da bude izostavljena iz svega ovoga. Radiša, žena ti je našla drugog dečka, a tebi ću da kažem za moju decu ćeš da platiš čim bude trebalo, vidim nije ti više smešno – rekla je ona tada i dodala:

– Kunem ti se Uroše osetićeš čari tog lošeg života. Imaš brata, koliko su bili skladna, o kojoj su juče pričali, a ne pričaju o tome da je Biljana Blažić ima prijavu da je tukla Radiša, tvoju ljubavnicu u Grockoj gde imaš ljubavnicu i vanbračno dete. Toliko o skladnoj porodici, mamu ti j*bem. Možda mi je stao mozak. Moram da dođem malo sebi. Ubili su mi sve, ovo je rijaliti, ja više život nemam. Dokle poigravanje, i ova trudnica čas je trudna čas nije. Neka se odluči. Ne znam koliko će me ova snaga držati, ali moram zbog moje dece. I taj Radiša je jednom davio mog svekra ceo dan, jeli su moje prase, dabogda im preselo. Ne treba da imaju ljudska prava. Stavite se na naše mesto. Dokle više.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter