Izvor: kurir.rs
11.12.2020 u 10:59
0

MAJKA TROSTRUKOG UBICE OSUĐENA ZBOG PORODIČNOG NASILJA: Mora da plati kaznu od 265 evra

Etel Zavadlav, majka trostrukog ubice Filipa Zavadlava, osuđena je na Prekršajnom sudu u Splitu na kaznu od 265 evra (dve hiljade kuna) zbog porodičnog nasilja.

Naime, ona je prošle godine u stanu vređala supruga Antu i pretila mu sledećim rečima: „Ku*vin sine, od ku*ve matere, ovo ti je upozorenje, drugi put ćeš ti kompletno goreti, sve će ovo goreti, pseto, psihopato!“

I OVO ĆE VAS INTERESOVATI…

STIŽE JOŠ JEDNA RUSKA VAKCINA protiv svih vrsta KOVID virusa!

TAJM proglasio LIČNOST GODINE: Evo ko je poneo slavnu titulu!

NOBEL U DOBA KORONE: Laureati primili nagrade u svojim domovima

Zapalila je drvenu masku

Na suđenju je rekla da se ne smatra krivom. Objasnila je da je zapalila drvenu masku jer joj se suprug bavi vradžbinama. Uverena je da su te maske uzrok nesreće u njihovoj porodici, piše Dalmatinski portal. Suprug je poludeo kada je video šta je uradila.

Kazala je da se nisu svađali i da ona „kao hrišćanka nikada ne bi suprugu govorila ku*vin sine i ostalo“. Priznala je samo to da ga je nazvala psihopatom. Tvrdi da nije piromanka, nego da je ciljano htela da uništi masku. Nakon toga je otišla iz stana i nije se vratila.

Komšiji je rekla da je masku zapalio suprug

Ante  rekao je da mu je supruga zapretila kada ju je pitao šta radi s maskom koja je gorela. Pozvao je komšiju kojem je Etel kazala da je masku on zapalio. Pozvao je i drugog komšiju sa kojim je došetao do zgrade. Ante tvrdi da mu je Etel zapretila rezanjem vrata. Sudija je odbacio njezinu obranu.

Filipu Zavadlavu sudi se za trostruko ubistvo u Splitu. Sudiji Mlađanu Prvanu nedavno je poručio da ga pusti iz istražnog zatvora i da ne treba određivati nikakve mere opreza.

„Ako me pustite na slobodu, ući ćete u istoriju, bićete legenda! Popićemo kafu na Pjaci“, rekao je Zavadlav sudiji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter