Izvor: Telegraf
14.01.2022 u 18:28
0

MILOŠ (19) UPUCAN ZBOG SVAĐE U SAOBRAĆAJU: Užas u Beogradu – poznato u kakvom je stanju mladić

Miloš S. (19) ranjen je u noći između četvrtka i petka oko 1.45 na uglu ulica Jurija Gagarina i Gandijeve na Novom Beogradu, a sumnja se da je motiv svađa u saobraćaju.

Posle napada, mladić je prebačen u KBC Zemun na medicinsko zbrinjavanje.

– Navodno, nepoznata osoba upucala je mladića hicem iz pištolja u ruku posle svađe u saobraćaju. Ranjeni, srećom, ima lakše povrede, a inspektorima je ispričao da napadača ne poznaje – kaže izvor iz istrage.

– Policija intenzivno traga za osobom koja je pucala. On još uvek nije uhapšen. Kako kažu radnici lokala koji se nalaze na uglu ulica gde se incident dogodio, kao i iz obližnjeg tržnog centra, oni su juče ujutru od inspektora čuli da se nešto desilo.

– Čak ni u lokalima brze hrane i apoteci, koji rade celu noć, niko ništa nije čuo ni video – kaže radnica jedne prodavnice:

– Policija je bila i kod mene, raspitivali su se, a snimke video-nadzora nisu uzeli jer naša kamera ne snima deo ulice oko broja ispred kog se navodno dogodila ta pucnjava. Bio je doček Srpske nove godine, možda su ljudi malo i popili, ko zna šta se desilo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter