Izvor: Sputnik Srbija
17.06.2022 u 10:42
0

MONSTRUMU PRETI DOŽIVOTNA: Podignuta optužnica protiv osumnjičenog za silovanje unuke

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Dragana D. (61) iz Beograda osumnjičenog da je od februara prošle godine do februara ove godine silovao svoju maloletnu unuku.

Optužnicom se tereti za krivično delo silovanje, za koje je zaprećena od najmanje 10 godina zatvora ili doživotni zatvor, navodi se u saopštenju tog tužilaštva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Optužnica je Visem sudu u Beogradu podneta na potvrđivanje 6. juna.

D.D. je, kako se sumnja, upotrebom sile i pretnje silovao devojčicu u svom stanu u okviru porodične kuće, u kojoj živi, a u istoj kući živi i devojčica sa roditeljama, koji imaju još četvoro dece.

PRITVOR DO 30 DANA LAŽNOM AGENTU ZA NEKRETNINE: Prevarom pribavio imovinsku korist od 1.100.000 evra

Nalazi se u pritvoru da ne bi ponovio krivično delo u kratkom roku.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter