Izvor: Novosti
19.11.2021 u 14:13
0

MONSTRUOZAN ZLOČIN U POŽAREVCU: Silovao rođenu sestu

Viši sud u Požarevcu doneo je prvostepenu presudu kojom je N.L. (25) iz Požarevca osuđen na obavezno psihijatrijsko lečenje u ustanovi zatvorenog tipa, zbog silovanja rođene sestre, stare 29 godina.

Ovo krivično delo optuženi je izvršio 19. septembra, nakon što je kroz prozor ušao u kuću u kojoj njegova sestra živi sa suprugom i četvoro dece. Dok je njeno dete, staro godinu i po dana, bilo u drugoj sobi, on je najpre vređao sestru, a onda je i silovao. Ubrzo je uhapšen i određen mu je pritvor, koji će trajati sve do pravosnažnosti presude.

Tokom istrage, veštačenjem je utvrđeno da je on, kako se navodi u izveštaju, „primarno mentalno retardiran i slabouman od rođenja“, pa zato ne shvata prirodu i težinu izvršenog dela. Inače, optuženi je sestru više puta silovao i dok su živeli u roditeljskoj kući.

Cela ova porodica siromašnog je stanja i preživljava prosjačenjem. Na prvostepenu presudu izrečenu optuženom, viši tužilac neće uložiti žalbu, jer je ona doneta na njegov predlog, a pravo žalbe ima druga strana. Pošto presuda postane pravosnažna, optuženi će biti upućen na lečenje u specijalnu bolnicu pri Centralnom zatvoru u Beogradu.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter