Izvor: Kurir.rs
27.08.2022 u 08:11
0

MONSTRUOZNI UBICA SA PAGA: Pre hladnokrvnog ubistva Vlaovića (38) pred svedocima, lišio je života i Minju Šakovića!

Duško Tanasković, koji je uhapšen zbog sumnje da je na hrvatskom ostrvu Pag pred brojnim svedocima ubio „škaljarca“ Gorana Vlaovića, na poternici je Crne Gore zbog sumnje da je pre dva meseca u Budvi ubio pripadnika istog klana Milića Minju Šakovića.

SRBIN UBIO CRNOGORCA NA POZNATOJ HRVATSKOJ PLAŽI: Novi detalji pucnjave ispred kluba na Zrću!

Duško Tanasković (28) iz Kragujevca, koji se sumnjiči da je u četvrtak na Pagu ubio „škaljarca“ Gorana Vlaovića (38), juče je u pratnji policije naoružane dugim cevima doveden na saslušanje u državno tužilaštvo u Zadru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Za ubistvo na popularnoj plaži Zrće, prema hrvatskom zakonu, preti mu kazna od 10 do 50 godina zatvora. Kako je otkriveno, za Tanaskovićem je i Crna Gora raspisala poternicu, i to zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Milića Minje Šakovića u junu u Budvi.

Pritvor

Njemu je juče istražni sudija odredio jednomesečni pritvor zbog opasnosti od bekstva, potvrdio je njegov branilac Vinko Gulišija.

– On je izneo odbranu, a sud mu je odredio istražni zatvor zbog opasnosti od bega. Kakvu odbranu? Ćutao je, i to je odbrana – rekao je advokat za tamošnje medije i dodao:

– Moj klijent je u jako lošem stanju, psihički je loše, zato nije izneo odbranu. Sada je bitno da se obave veštačenja, a kad vidimo rezultate, onda ćemo videti kakvu ćemo odbranu složiti.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter