Izvor: Kurir.rs
16.08.2022 u 11:46
0

MUČNA SCENA U SMEDEREVU FRAPIRALA PRISUTNE: Leš u fazi raspadanja pet meseci ležao u Štampariji!

Telo nepoznate osobe pronađeno je u Štampariji u Smederevu, u poodmakloj fazi raspada, a pretpostavlja se da je reč o osobi koja je mrtva već više od pet meseci.

PRONAĐEN LEŠ NA UMCI! Telo je bilo zakačeno za splav

Odmah po pronalasku leša naložena je obdukcija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Uzet je uzorak iz butne kosti radi eventualnog DNK veštačenja, kako bi se utvrdio identitet preminule osobe – objasnio je izvor.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter