Izvor: Happy BSC
17.11.2021 u 11:52
0

Na teritoriji Vojvodine u dve akcije zaplenjeni narkotici i novac

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u dve odvojene akcije, uhapsili su D. M. (1975) iz okoline Novog Sada i R. S. (1985) iz Vršca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. 

Policija je u iznajmljenom stanu u Vršcu, koji koristi D. M. pronašla 76 grama amfetamina, manju količinu marihuane i dve digitalne vagice za precizno merenje.

PROČITAJTE JOŠ: SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD POŽEGE: Sudar kamiona i automobila, ima povređenih!

U drugoj akciji, u pretresu stana R. S. u Vršcu pronađena je manja količina marihuane, oko 70.000 dinara i 180 evra koji su, kako se sumnja, stečeni trgovinom narkoticima.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužiocu u Pančevu.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter