Izvor:
06.07.2017 u 20:31
0

NAJEŽIĆETE SE: Fejsbuk profil psihopate koji je ubio svoju ženu na Novom Beogradu! (FOTO)

Psiholog nam je otkrio kako je došlo do toga da Milan Lovrić postane monstrum.

Nezapamćena tragedija koja se juče dogodila u Centru za Socijalni rad na Novom Beogradu i dalje trese čitav region.

Milan Lovrić (46) je juče ubio svoju suprugu Olgu L. u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu i potom izvršio samoubistvo.

Ubica Milan Lovrić, kako tvrdi srpski psiholog, bio je zlostavljan u detinjstvu. Prema njegovom Facebook profilu, jasno je da je obožavao motore i rado davao savete o bezbednosti na putevima.

Evo ko je on zapravo bio.

Lovrić je bio instruktor u auto-školi čiji je vlasnik bila njegova žena do marta. Voleo je motore, a i sam je vozio jedan.

Korisnici Fejsbuka ga znaju kao osobu koja je rado delila savete o motorima i o tome da treba biti oprezan na putevima.

Bio je član grupe “Stop krvoproliću na putevima”, a policiji je bio poznat kao veliki krvnik.

Dugogodišnji porodični nasilnik, bivšu suprugu Olgu je maltretirao od prvog dana braka. Zbog toga je bio u zatvoru. Prvi put je osuđen jer je pretukao ženu, a drugi put je u zatvoru proveo dve godine jer je pretukao najstarijeg sina.

– On mora da je odrastao u sredini u kojoj je nasilje najnormalnija stvar. Sigurno je bio zlostavljan. Usvojio je model agresivnog ponašanja kao nešto sasvim normalno – kaže naš psiholog Aleksandar Šibul.

Ovo je, kako navodi, “knjiški primer” prenesenog ponašanja iz detinjstva.

– To je sve iz njegovog detinjstva. Nasilje izaziva nezadovoljstvo, osujećenost i to ostaje u čoveku – otkriva nam Šibul i dodaje da većina koja trpi nasilje i zlostavljanje u detinjstvu prenese to na kasniji život.

Prema Fejsbuk profilu Milana Lovrića, osim da je voleo motore i vožnju, ništa drugo ne može da se zaključi.

Nikada nije delio pesme, nema fotografija s prijateljima, mada, moguće da je ograničio privatnost, pa na taj način štitio svoje podatke od drugih.

Telegraf
Foto: Facebook/Milan Lovric

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter