Izvor: KURIR
03.07.2024 u 18:47
0

NAJMISTERIOZNIJA ŽENA IZ KUĆE U BORČI SUTRA SVEDOČI: Ona se poslednja čula sa ubijenom pevačicom! SUĐENJE MARJANOVIĆU SE NASTAVLJA

Vera Vukomanović, kuma porodice Marjanović, koja je praktično živela sa njima u kući u Borči, sutra bi trebalo da svedoči pred Višim sudom u Beogradu, na suđenju Zoranu Marjanoviću zbog ubistva supruge, pevačice Jelene Marjanović.

Podsetimo, kuma Vera je već dala iskaz u februaru 2020. i tada je detaljno govorila o danu u kom je Jelena nestala, ali i poslednjem razgovoru koji su vodile nekoliko minuta pre nego što je ubijena.

– To je bio potupno običan dan, kupila sam hleb u pekari i došla kod njih rano ujutru oko 7.30 sati možda, kao što svakoga dana radim. Popila sam kafu sa Zoranovom majkom Zoricom i znam da je Zoranov sin iz prvog braka došao kući u 13.10 sati, jer sam pogledala u sat. Ubrzo pose toga, pet do 10 minuta kasnije, iz sobe u kojoj su spavali došli su Zoran, Jelena i njihova ćerka Jana – ispričala je kuma porodice. Prema njenim rečima Zoran, Jelena i Jana otišli su da Jelena džogira, jer je dan bio lep.

SASLUŠAN OSUMNJIČENI ZA PODSTICANJE NA TERORIZAM Uhapšen u Novom Pazaru

 

I joj je inače Jelena to radila. Pozvala sam je, pogledala sam kasnije, bilo je to u 16.42 sati. Jelena je bila zadihana, rekla mi je gde je nožić i dodala „trčim, vidimo se kasnije“ – prisetila se poslednjeg poziva kuma Marjanovića. Ona je detaljno govoreći kako je dan protiticao, ispričala da je ubrzo posle toga Vladimir ušao u kuću i unezveren im rekao da ga je zvao sin Zoran i da im je sopštio da je „Jeca nestala“. Objasnila je kako je krenula potraga za nestalom pevačicom, u koju su se uključili svi članovi porodice, osim Zorice koja je bila kod kuće kao i da je ona otišla u policiju da prijavi nestanak, a da je potom u kući Marjanovića bila sa Janom.

– Janina vaspitačica je bila tu, dete je zaspalo teko oko 5 ujutru. Crtala je travu jer je govorila da se mama izgubila u travi – posvedočila je Vera. Govoreći o odnosima u kući Marjanovića, rekla je da se Jelena lepo slagala sa ukućanim

Inače, pozive da sutra svedoče, sud je uputio i vaspitačici devojčice, kao i Milici Marjanović, supruzi Zoranovog brata Miloša.

Podsetimo, na ponovljenom suđenju koje je počelo iznova pošto je Apelacioni sud u Beogradu ukinuo presudu kojom je bio osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge, Zoran Marjanović nije želeo da ponovo iznosi odbranu. Međutim, otkrio je da više niko ne živi u porodičnoj kući u kojoj su, dok su Jelena i njegovi roditelji bili živi, svi stanovali. Kurir je otkrio da je u međuvremenu ušao u ljubavnu vezu sa pevačicom Indi Aradinović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter