Izvor: Novosti.rs
11.12.2020 u 19:36
0

NAKON INCIDENTA NA ZELENJAKU OGLASIO SE MUP

– U TUČI između četvorice migranata koja se danas oko 14 časova dogodila u Beogradu u Kameničkoj ulici na opštini Savski venac, jedan migrant je zadobio lake telesne povrede.

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja i identifikaciji učesnika tuče – saopšteno je iz MUPA-a.

Podsetimo,u Kameničkoj ulici, u centru Beograda došlo je do tuče migranata.

PROČITAJTE JOŠ…

VELIKI ASTRONOMSKI DOGAĐAJ Pogledajte šta nam donosi najduža noć u 2020.

NEVEROVATNO OTKRIĆE Naučnici pronašli novu vrstu kita (FOTO)

NOVA SERIJA PATIKA Na trčanje u porcelanu i koži

Kako je napisano u opisu videa na Instagram stranici „Moj Beograd“, trojica migranata je napalo jedno osobu nasred ulice.

Migrant je ostao da leži na ulici, a napadači su nestali u nepoznatom pravcu.

Prolaznici koji su se u tom trenutku našli na licu mesta su povređenom muškarcu pritrčali u pomoć, što se takođe može videti na snimku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter