Izvor: INFORMER
04.07.2024 u 11:40
0

NASTAVLJA SE SUĐENJE ZA UBISTVO PEVAČICE U BORČI: Zoran Marjanović u sud dopratio snajku

U nastavku suđenja Zoranu Marjanoviću (46), optuženom za ubistvo supruge Jelene (33), danas bi pred Višim sudom u Beogradu trebalo da svedoči supruga njegovog brata Miloša, MIlica.

Zoran je u Viši sud u Palati pravde došao u pratnji svoga advokatskog tima, ali i snajke Milica koja bi trebalo da danas svedoči.

Ona je trebalo da svedoči na prethodnom ročištu, početkom juna, ali nije došlo zbog obaveza oko deteta. Ispitan je njen suprug Miloš Marjanović, koji je ostao pri ranije datom iskazu, ali je dodatno pojasnio, odgovarajući na pitanja suda, da Zoran tog popodneva, kada ga je prvi put video posle nestanka snaje, nije bio – ni mokar, ni blatnjav, niti krvav!

Njega je, kako je ispričao u sudnici, sada optuženi Zoran pozvao i rekao mu da je Jelena nestala dok je trčala po nasipu, a zatim ga je zamolio da dođe da mu pomogne da je potraži.

– Moj brat je delovao uznemireno, ali ja posle tog našeg prvog razgovora, nisam shvatio koliko je situacija ozbiljna. Došao sam sa ocem Vladimirom, pa smo sa Zoranom i malom Janom krenuli u potragu.

Ubrzo je došao i Marjanovićev drug, policajac Boris Pucić, koji je sa njima pretraživao teren. Na pitanje tužioca da kaže vreme kada je poslednji put video zajedno supružnike, on je rekao ranije tog dana, ali nije mogao da odredi tačno vreme. Postavljeno je i pitanje da li je Marjanović tada bio mokar, blatnjav ili krvav, na šta je Miloš odgovorio da nije, jer bi, da jeste, i njegov automobil bio blatnjav i krvav, što nije bio slučaj.

ŠOKANTNE SCENE MUŠKARCA KOJI JE IZBODEN PO CELOM TELU: Sav krvav primljen na VMA!

Podsetimo Zoran Marjanović je pušten da se brani sa slobode. I na početku novog procesa izjasnio se da nije kriv. Do sada je ispitano nekoliko svedoka, a advokati odbrane su predložili da se u sudu sasluša i mala Jana, kao neposredni očevidac majčinog nestanka. Ona je svojevremeno, tokom ispitivanja u tužilaštvu, ispričala da se „mama izgubila u travi“ i tvrdila da se njen otac nije odvajao od nje nijednog trenutka.

Veštaci, koji su, po nalogu tužilaštva, obavili razgovor sa devojčicom, u svom zaključku su naveli da je zrelija od svojih vršnjaka, natprosečne inteligencije, da nije sklona izmišljanju, preuveličavanju i izvrtanju stvarnosti, niti je podložna sugestijama. Tokom prvostepenog postupka, nadležni sudija je odbio da ispita Janu, ali je njen iskaz iz tužilaštva postao sastavni deo spisa.

Inače na današnjem ročištu pored Milice Marjanović trebalo bi da svedoče vaspitačica Zoranove  tada petogodišnje ćerke Lenka Đorđević, kao i Jelenina kuma Vera Vukomanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter