Izvor: Happy BSC
26.10.2021 u 21:24
0

NENAD ŠIPKA ZA „AKTUELNOSTI“: Na osnovu obdukcionog nalaza utvrđeno je da pevačica Jelena Marjanović nije bila trudna u trenutku kada je ubijena!

Gosti emisije „Aktuelnosti“ bili su Nenad Šipka, forenzičar i novinar Goran Doljančević.

Oni su govorili o slučaju ubistva pevačice Jelene Marjanović.

Novinar Goran Doljančević istakao je kako se ovaj zločin desio davno, a pevačica se često pominje u negativnom svetlu, iako nema razloga za to.

– Nije mi jasno kako nekoga nije strah da takve stvari izgovari. Njeno dete je već veliko i sve to može da vidi i čuje.

PROČITAJTE JOŠDETALJI POŽARA U NOVOM SADU: Zapalio se aspirator u kuhinji, za sada nema povređenih!

– Mnogo smo se mučili da dobije svoj prostor u medijima. Imala je svoje privatne probleme, prvo smrt oca pa onda i majke.

– Rešila je bila i da se povuče sa scene, ali kada se ponovo vratila za tri, četiri godine ostavila je dosta toga za muziku i umetnost.

– Pevačica Jelena Marjanović nije imala mnogo prijatelja, bila je žena domaćica, više kućni tip vezan za porodicu. Ćerku je često vodila kada je snimala, jer je devojčica uvek htela da vidi šta joj majka radi šta to novo snima- rekao je novinar Goran Doljančević.

Forenzičar Nenad Šipka se nadovezao na temu i istakao da na osnovu obdukcionog nalaza pevačica Jelena Marjanović nije bila trudna u trenutku kada je ubijena.

– Najbolji specijalista sudske medicine je radio obdukciju. Ovaj slučaj je sam po sebi vrlo osetljiv. Karakter povreda nije mogla da zadobije u vodi.

PROČITAJTE JOŠGORI ZGRADA U NOVOM SADU: U toku je evakuacija stanara i gašenje požara!

– Isključena je mogućnost da je ubijena na tlu nasipa. Sud može da donese zaključak. Previše se pričalo o tome da li je Zoran Marjanović isključio telefon ili nije.

– Ona kada je usla u kuću Zorana Marjanovića od tada joj se gubi svaki trag. Po iskazima ukućana ona nije napuštala kuću, ali nemoguće da je neko ušao u kuću da je ubije.

– Postoji i izjava da je stavila ručak i otišla da trči, ali da li bi ona otišla da trči i ne bi odnela ručak majci koja je izašla pre dva dana iz bolnice- rekao je forenzičar Nenad Šipka.

Preko skajp uključenja oglasio se i advokat Predrag Savić koji je istakao da je napravljeno mnogo propusta u ovom slučaju.

– Najbolji poznavalac sudske medicine doktor Savić detaljno i dobro je obavio obdukcioni nalaz na osnovu koga je utvrđeno da u trenutku ubistva pevačica nije bila trudna- izjavio je advokat Predrag Savić.

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCh1-xopKMTD73yhkDkur3Rw

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter