Izvor: novosti
03.01.2021 u 21:16
0

NESREĆA KOD SIRIGA: Povređeno četvoro, priveden Makedonac

Pripadnici policijske uprave u Novom Sadu priveli su i odredili pritvor za A. A. (40), državljanina Severne Makedonije, kao vinovnika teške saobraćajne nezgode sa više povređenih.

OVO MORATE ZNATI

HAOS ZBOG PRAZNIKA: Veći intenzitet saobraćaja na putevima

SRPSKI METEOROLOG OTKRIVA: Ovo nas čeka za Božić, a evo kada će pasti SNEG

MINISTAR STEFANOVIĆ O UVOĐENJU VOJNOG ROKA: Evo šta on donosi Srbiji

Udes se dogodio u subotu oko 17 časova na autoputu E- 75 kod petlje Sirig-Zmajevo.

Uhapšeni A.A. će biti priveden zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On se, kako potvrđuju iz Policijske uprave Novi Sad, sumnjiči da je izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je povređeno više lica iz tri vozila.

SVE O KORONI

KORONA PRESEK ZA SRBIJU: Manje od 2.000 novozaraženih, 37 preminulih

KORONA U CRNOJ GORI: Preminulo pet osoba, ukupno aktivno 9.233 slučajeva virusa

SAMO JEDNA NEŽELJENA REAKCIJA VAKCINE: Eksperti vrše RIGOROZNE provere

U nezgodi je teške telesne povrede, ne opasne po život, zadobio R.J. (61) iz Vrbasa koji je zadržan na lečenju u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu. Osim njega još četvoro dece je prevezeno je u Opštu bolnicu u Vrbas sa navodno lakšim povredama kao i državljanka Slovačke.

Reč je o maloletnim A.S.(7) A.S.(9), J.A.(2), J.S(14), koji su svi državljani Severne Makedonije kao i S. J.(36). Povređena je i P. M.(33) iz Slovačke. Više informacija biće poznato nakon kompletnog policijskog uviđaja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter