Izvor: Kurir
15.09.2024 u 21:27
0

NIKADA NISAM ČULA DA SE PAR SVAĐA: Komšije otkrile jezive detalje Kristininog ubistva

Manekenka srpskog porekla Kristina Joksimović (38) i finalistkinja za Mis Švajcarske brutalno je ubijena u februaru u svojoj kući u blizini Bazela u Švajcarskoj. Osumnjičen za zločin je njen suprug Mark Riben (41) koji je nakon svađe kobnog dana udavio, isekao baštenskim alatom, nožom i testerom, a potom delove tela samleo u blenderu. Porodična kuća i imanje gde se dogodio nezapamćeni zločin osam meseci kasnije deluje jezivo, a komšije navode "da se bračni par nikada nije svađao."

Porodična kuća bračnog para koja se nalazi u Biningenu u blizini Bazela, a prema fotografijama koje je objavio MailOnline, naizgled deluje prelepo sa žutom fasadom. Međutim, kada se malo bolje zagledate može se videti da je dvorište uraslo u korov. Kuća supružnika nalazi se u bogatom delu mesta, a njihova prva komšinica otkrila je sve o njima.

TRAGEDIJA U BOLJEVCU: Muškarca priklještila dizalica

– Nikada nisam čula da se par svađa. Shvatila sam da se nešto dešava tek kada sam videla policijske automobile pored puta i inspektore koji ispituju meštane – rekla je ona za ovaj portal i dodala:

– Poznavala sam Kristinu, ali samo kao komšinicu koju bi ponekad viđala u našoj zajedničkoj garaži. Užasno je to što se desilo. Nikada ne bi ni mogla da pomislim da tako nešto može da se desi u Švajcarskoj, a kamoli u komšiluku.

Pošto poseduju zajedničku garažu, na pomenutim slikama može se primetiti da je još uvek zapečeća trakom sa mesta zločina. Policijska traka nalazi se i na ulaznim vratima prelepe kuće u kojoj je do pre osam meseci živela naizgled skladna četvoročlana porodica.

Stepenice koje vode do velike duple kuće takođe, su zarasle u korov. Imanje koje se nalazi kako Švajcarci vole da kažu na „zlatnom brdu“ u kome žive bogati stanovnici gleda na Rajnu i Bazel. Pored zapečećenih ulaznih vrata stoje stolice i mali sto koji se često video u kadru kada se lepa manekenka Kristina oglašavala na društvenim mrežama tokom trudnoće.

– Bio je manijak. Nikada ne bismo pomislili da će se ovako nešto dogoditi ispred vaših ulaznih vrata. To je mogla da uradi samo osoba koja nije normalna. Nisam dobro poznavao Kristinu, ali su svi imali samo lepe reči za nju – rekao je jedan od komšija, dok je druga komšinica dodala:

– Zaista je tragično kada čujeto da se dogodilo ovako nešto… Nikada zapravo ne znate šta se dešava iza nečijih zatvorenih vrata.

Žiteljka „zlatnog brda“ rekla je za pomenuti portal „da je u kraju pojačana bezbednost i da je policija na svakom ćošku.“

– Kristina je pre zločina zvala policiju, ali je nisu zaštitili. Da su to uradili i da su je shvatili ozbiljno kada ih je pozvala prvi put sada bi bila živa – rekla je uznemireno ona.

Telo Joksimovićeve pronađeno je u njenoj kući, a obdukcijom je utvrđeno da je majka dvoje dece zadavljena na smrt pre nego što je iseckana baštenskim oruđem, nožem i testerom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter