Izvor:
30.07.2017 u 15:53
0

NOVA TRAGEDIJA U PORODICI STEFANOVIĆ IZ ZAJEČARA: Prvo joj je monstrum silovao i ubio ćerkicu (3), a sad joj je brata ubilo drvo!

Dalibora Stefanovića, ujaka brutalno ubijene Anđeline Stefanović (3) iz sela Vratarnica kod Zaječara, ubilo je drvo koje je u četvrtak ujutru sekao u svom selu, piše "Alo!".

On je u četvrtak ujutru nakon treće smene otišao u obližnju šumu kako bi obezbedio ogrev za zimu. Tada je na njega palo drvo.

Nesrećni čovek prvo je prevezen u zaječarsku bolnicu, a potom i nišku, gde je u petak podlegao povredama.

Od ubistva male Anđeline, koju je zverski silovao i ubio komšija Vladica Rajković (28), prošla je godina dana, a porodica je ponovo zavijena u crno.

Iza preminulog Dalibora ostala je ćerkica, koja će početkom avgusta napuniti deset meseci.

– Šta da kažem… Nisam stigla ni ćerku Anđelinu da ožalim, a sada nas snađe nova tragedija – kaže kroz plač njegova sestra Danijela.

Neutešna Danijela kaže se tragedije nižu u njihovoj porodici, a da se ni o koga nisu ogrešili.

– Na brata mi je palo drvo, dok je pokušavao da obezbedi ogrev za zimu. Majka Dušanka mu je bila u poseti u bolnici, ali on je bio u komi. U petak je njegovo srce prestalo da kuca. Povrede se bile strašne. Majka ne može da se smiri. Plače i juri da organizuje sahranu. Na trenutak smo se radovali i u krugu porodice planirali da obeležimo deset meseci od rođenja Daliborove ćerke, ali umesto toga, njega sahranjujemo. Moj brat će biti sahrajen danas u 13h na mesnom groblju – priča Danijela.

Prema njenim rečima, pomoć u vezi sa sahranom pružio je rudnik u kojem je Dalibor radio. Iako skrhana bolom, Danijela se osvrnula i na žalbu Vladice Rajkovića, osuđenog ubice njene ćerke, piše "Alo!".

– Samo mogu da kažem da mu neće to proći. Odgovoraće za ono što je učinio – rekla je Danijela.

Podsećamo, Rajković je 10. jula prošle godine u Vratarnici odveo malu Anđelinu sa rođendanske proslave u kući njegovog brata i izveo je van sela. Zverski ju je silovao, a potom joj je glavu smrskao kamenom.

Tokom istrage, monstrum je priznao zločin, ali je kasnije na suđenju tvrdio da nije silovao malu Anđelinu. U toku suđenja nije izrazio kajanje, niti se izvinio porodici.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter