Izvor:
27.10.2017 u 13:44
0

NOVI DETALJI: Telefon Jelene Marjanović korišćen posle njene smrti?

Veštačenjem mobilnog telefona, koji je 8. septembra pronađen u Borči, utvrđeno je da ga je koristila ubijena Jelena Marjanović, ali i da je posle zločina nastavio da ga upotrebljava neko od članova porodice Marjanović, pišu Novosti.

Reč je o trećem aparatu, o kome policija nije znala ništa, sve dok ga nije pronašao jedan mladić iz Borče. U njemu su brojne fotografije, ali i tragovi poziva i poruka, koje je upućivala mlada žena.

Posle pregleda prvih fotografija i listinga, policija je odlučila da ponovo pokuca na vrata Marjanovića i uhapsi pevačicinog supruga Zorana. Ovaj, treći mobilni aparat, koji je koristila Jelena sve do smrti, navodno je izgubljen krajem avgusta ili početkom septembra ove godine. Da mu je nestao telefon pričao je Vladimir Marjanović, Zoranov otac, a Jelenin svekar.

– Bez obzira na to što Vladimir tvrdi da je aparat njegov, deo veštačenja je pokazao da ga je koristila Jelena, a posle njenog ubistva nastavio je da ga upotrebljava neko od ukućana – navodi naš sagovornik:

– Za postojanje ovog mobilnog nije znala ni policija. Verovalo se da je koristila dva. Jedan je nađen u blizini tela, a drugi u kući, posle pretresa.

U aparatu je zabeleženo 16 gigabajta raznog materijala, slika i snimaka sa proslava rođendana i porodičnih dešavanja, ali i fotografije nastale posle Jeleninog monstruoznog ubistva. Fotografisan je čak i spomenik Jelene Marjanović.

izvor:telegraf.rs
Foto:Twitter/svetrs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter