Izvor: BLIC/Kurir
27.07.2023 u 12:45
0

OGROMNA TUGA: Muškarac (84) otišao da se okupa u Bubličkom jezeru i nije isplivao

Nakon pronalaska tela otkrivena njegova tužna sudbina!

Danas se nedaleko od brestovačkog jezera utopio muškarac V. N star 84 godine.

SMRT NA AERODROMU: Nikola Tesla! Čovek stigao iz Čikaga i preminuo po sletanju aviona!

Prema navodima medija, on je živeo sam, jer mu je pre godinu dana preminula supruga, a obe ćerke su mu preminule ranijih godina.

Potvrđeno je da je došao da se kupa u jezero i najverovatnije je doživeo infarkt nakon ulaska u hladnu vodu.

Njegov komšija je rekao za medije da je i njega terao da idu zajedno na jezero, ali da on nije mogao.

Telo je,  na kraju isplivalo daleko od mesta gde je ušao u vodu i bilo je na otprilike polovini jezera, pa ga je prvo primetio jedan kupač.

On se vratio na obalu, te je sa prijateljima seo u čamac kako bi utvrdili da li je zaista telo plutalo po vodi. Kada su to učinili, vratili su se na obalu i prijavili Momiru Saviću, koji drži restoran na obali Bublice i on je pozvao policiju. Nešto posle 20 sati, spasilačka vatrogasna ekipa iz Prokuplja je izvadila telo iz vode.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter