Izvor: Kurir
06.06.2024 u 12:13
0

ON JE PORODIČAN ČOVEK, NORMALNO BRINE ZA PORODICU: Miloš Marjanović ispričao kako se Zoran ponašao kad je Jelena nestala!

Miloš Marjanović, rođeni brat Zorana Marjanovića, kom se sudi za ubistvo supruge, pevačice Jelene Marjanović izjavio je danas pred Višim sudom u Beogradu da ga je brat 2. Aprila 2016. pozvao telefonom da dođe na nasip u Crvenki kod Borče i da je Jelena nestala.

– Delovao je zabrinuto. Rekao je da je otišao na nasip sa Jelenom i detetom, da je ona otišla da trči i da je nema, da ne može da je pronađe. Odgovorio sam mu da je otac otišao mojim kolima do prodavnice i da ćemo doći čim se vrati – izjavio je Miloš Marjanović odgovarajući na pitanja sudije Ivane Ramić.

REŠIO DA PREKINE „ZAVET ĆUTANJA“: Na suđenje došao u pratnji advokata, sina i brata!

Na pitanje da li je i ranije bilo sličnih situacija, rekao je da se nikada pre nešto tako nije dogodilo.

Sudija: Da li ste bliski sa bratom, jel inače zabrinut za porodicu?

Miloš Marjanović: Bliski smo, on je porodičan čovek, normalno brine za porodicu.

Sudija: Da li ste se vi zabrinuli?

Miloš Marjanović: Nisam još shvatao ozbiljnost situacije, bio sam umereno zabrinut.

On je potom objasnio da je Zorana, Jelenu i njihovu ćerku poslednji put na okupu u kući video kobnog dana i da su zajedno otišli da ona trči. Posle poziva brata, sa ocem je otišao na nasip i zajedno su pokušavali da je pronađu.

– Kada smo otac i ja stigli, Zoran je tamo bio sa detetom, ona je tada imala pet godina, nije shvatala šta se dešava, ali jeste bila zabrinuta – naveo je on.

Svedočeći je objasnio da su otac i Zoran Marjanović potom devojčicu odvezli kući, da im se u potrazi pridružio i prijatelj, kao i da su obavestili policiju. Na pitanje jednog od branilaca, advokata Aleksandra Zarića da li je primetio da je Zoran bio krvav, blatnjav ili mokar, odgovorio je:

– Nije bio ni krvav ni blatnjav ni mokar.

Inače, Zoranov sin iz prvog braka Uroš Marjanović i danas je iskoristio svoje zakonsko pravo da ne svedoči.

Zoranova snaja, supruga Miloša Marjanovića nije se pojavila, a advokat Zarić je dostavio dokumemtaciju da su dobili bebu koja ima 10 meseci i da nije imao ko da je čuva, kao i da je dete nedavno zadobilo povrede glave.

Inače i Miloš Marjanović je u sud dosao za povređenom levom rukom.

Nastavak suđenja je zakazan za 4.jul kada će ponovo biti pozvama Milica Marjanović, kao i Lenka Đorđević, vaspitačica tada petogodišnje ćerke Jelene i Zorana, ali i Vera Vukomanić kuma porodice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter