Izvor: Kurir
06.06.2024 u 12:33
0

KAD GA JE UGLEDALA, MAJKA JE SAMO OKRENULA GLAVU: Nastavlja se suđenje Ognjenu, optuženom da je raskomadao Nou!

Suđenje Ognjenu Dabetiću (34) koji je optužen da je svirepo ubio tiktokerku Nou Milivojev (18) nastavlja se danas u Višem sudu u Beogradu, kada počinje i glavni pretres gde bi on trebalo da iznese svoju odbranu.

On je na prethodno održanom pripremnom ročištu, koje je bilo zatvoreno za javnost, izjavio da navodi optužnice nisu tačni.

ZLOUPOTREBIO JE NJENO POVERENJE: Ubica Noe Milivojev će se danas objasniti na sudu!

– Prvo pripremno ročište bilo je odloženo, a tada su se pojavili Noini roditelji koji su se prvi put susreli sa osumnjičenim za ubistvo njihovog deteta – kaže izvor Kurira i dodaje:

– Kad ga je ugledala, majka je samo okrenula glavu, nije mogla da izdrži.

Dabetić je optužen da je 17. ili 18. juna 2023. godine u iznajmljenom stanu u kojem je prijavljeno stanovao u centru Beograda, ubio osamnaestogodišnjakinju, sa kojim je prethodno bio u emotivnoj vezi.

To je, kako se sumnja, učinio zbog subjektivnog osećaja izneverenosti i ponašanja Noe Milivojev prema okrivljenom, koje je posledica njegove nemogućnosti da prihvati prekid veze i komunikacije i insistiranja oštećenog na nastavku veze.

– Ognjen D. je kako se sumnja, najpre obnovio kontakt i susrete sa devojkom, pa je kritičnog dana zloupotrebio poverenje i emotivnu vezanost tek punoletne oštećene, pozvavši je da dođe kod njega u stan, gde je sa njom ušao u svađu i fizički sukob, a potom je stezanjem vrata električnim kablom lišio života – navodi se i dodaje:

– Nakon toga je telo vukao po drvenom podu galerije, zatim niz stepenice do kupatila, gde je u tuš kabini uz pomoć noža raskomadao telo oštećene, a potom delove tela rasporedio u jednu pvc kutiju sa poklopcem, jedno pvc bure sa poklopcem zatečeno u prethodno navedenoj kutiji, jednu pvc kantu zatečenu u tuš kabini i jednu pvc kantu sa slavinom zatečenu u tuš kabini.

Potom je delove tela zalio hemikalijama bazne reakcije i dodao supstance koje sadrže amfetamin, mirtazapin, klozapin, paracetamol i ibuprofen , što je sve pronađeno 6. jula.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter