Izvor:
11.07.2024 u 11:00
0

OSUMNJIČENI ZA DANKINO UBISTVO SAD SVE NEGIRA: Nisam ubio devojčicu, ma nisam je ni video nikada

Kako saznajemo Dejan Dragijević u tužilaštvu sada negira da je ubio devojčicu u Banjskom Polju!

Prema rečima našeg izvora, nakon što je izneo svoje lične podate, ime, prezime, prebivalište i druge, Dragijević je rekao „da Danku Ilić nije ubio“.

 

– On sada sve negira. Rekao je da dete nije ni video kobnog dana na putu u Banjskom Polju. Rekao je da je on nije uneo u kola i da je nije zadavio, kao i da telo nije bacio na deponiju. Praktično on je sada ispričao maltene istu priču kao njegov kolega, osumnjičeni Srđan Janković, koji je u maju u tužilaštvu takođe negirao zločin – kaže izvor Kurira upoznat sa slučajem!

Podsetimo, Dejan Dragijević je nešto pre 10 sati doveden iz pritvora u Više javno tužilaštvo u Zaječaru nakon što je zatražio da ga tužilac ponovo sasluša.

– On je na prvom saslušanju posle hapšenja priznao zločin i detaljno ga opisao! Šta se sada promenilo zna samo on – kaže naš izvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter