Izvor:
18.12.2016 u 22:26
0

Otišao za njom: Preminuo muž stradale učiteljice iz Sombora!

Žolt Šoltiš (29) iz Srbobrana, koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći koja je dogodila 9.decembra, a u kojoj je poginula njegova supruga Andrea, preminuo je u Urgentnom centru u Novom Sadu i pored borbe lekara.

Andrea i Žolt Šoltiš iza sebe su ostavili sina koji ima samo godinu i po dana.

Podsetimo, mladi bračni par je svojim automobilom "ford fokus", iz zasad neutvrđenih razloga, u jutarnjim satima kod salaša Kurjački na putu Novi Sad – Srbobran, sleteo sa puta u odvodni kanal i isprevrtao se više puta.

Andrea je ispala iz automobila i na mestu ostala mrtva, a Žolt koji je zadobio teške povrede i nalazio se u intezivnoj jedinici Urgentnog centra u Novom Sadu, gde su se predhodnih dana lekari borili za njegov život.

Mlada učiteljica Andrea sahranjena je 12.decembra na groblju u Temerinu, dok je njen suprug Žolt sahranjen 16.decembra na katoličkom groblju u Srbobranu.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter