Izvor: Blic
25.02.2021 u 19:01
0

OTKRIVENO: Ovako je poginuo Zoran čije je spaljeno telo pronađeno u „mercedesu“

Zoran Egerić (53) iz Veluća kod Trstenika izgoreo je u svom automobilu u utorak uveče. Iako istraga još nije pokazala tačan uzrok smrti, pretpostavlja se da se vozilo zapalilo nakon što je sletelo s puta i udarilo u stablo.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

KORONA PRESEK: Brojke u porastu! Još 15 osoba preminulo

PRELEPA PRIČA: Nemac bio ateista, sve dok nije došao u Srbiju, a onda se desilo ČUDO

Nadal OTKAZAO nastup na turniru u Roterdamu!

Egerićevo telo potpuno je izgorelo u autu marke „mercedes“ na lokalnom putu Veluće – Tobolac. Policija istražuje mogućnosti koje se odnose na kvar na motoru, odakle je plamen mogao da se iznenada proširi, a da brzina širenja vatre nije vozaču dala dovoljno vremena da se izvuče iz vozila.

– Iako se u početku nije isključivala mogućnost samoubistva, prevlađuje uverenje da je smrt nastupila nakon što je Egerić autom sleteo s puta u udario u stablo. Kablovi su najverovatnije počeli da varniče, i vozilo se zapalilo. Splet nesrećnih okolnosti, eventualno ugušenje od dima, možda su doveli do smrtnog ishoda – kaže izvor upoznat sa istragom.

Istraga ide u više pravaca. Rekonstruiše se kretanje nastradalog, od obližnje kafane, gde se veruje da je boravio tog dana i u fokusu istrage je vremenski period od oko dva sata pre nego da se slučaj prijavi policiji.

PROČITAJTE JOŠ

JOŠ POLA MILIONA: Si Điping šalje nove doze vakcina koje stižu za rođendan predsednika Vučića

NAUČNICA GLIGIĆ OTKRIVA: Delovanje vakcine i očekivanje NOVOG TALASA KORONE

SVE O TREĆOJ LINIJI METROA: Povezivaće Novi Beograd i Banjicu, a ovako će izgledati TRASA

BOLNE REČI NAJBLIŽIH I JAUCI PARALI SU NEBO: Sahranjen tragično nastradali Jovan (18)

– Zoran jeste tog dana bio u kafani i verovatno da je popio koju više. Niko u selu ne zna šta je moglo da mu se nakon toga dogodi. Ali, mi ćemo njega pamtiti kako izuzetno dobrog domaćina i čoveka. Živeo je sam, ali je stizao puno toga da uradi – ispričao nam je jedan od komšija u Riđevštici, zaseoku Veluća.

Egerić se bavio otkupljivanjem pečuraka, malina i drugog voća iz ovog dela trsteničkog kraja. Priča se da su svi sa Zoranom uvek rado poslovali, jer je bio čestit čovek.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter