Izvor: Kurir.rs
08.09.2022 u 14:40
0

OVO JE IVAN KOJI JE POGINUO U GROCKOJ: Nastradao na gliseru sa devojkom, od njega se oprostio i poznati pevač – potresnim rečima! (FOTO)

Ivan J. (38) koji je upravljao gliserom koji se zakucao u baržu u Grockoj, jedan od dvoje nastradalih u ovoj nesreći, bio je prijatelj pevača Darka Lazića.

POZNAT IDENTITET NASTRADALIH NA DUNAVU KOD GROCKE: Troje povređenih prevezeno na VMA

Pevač se od njega oprostio na svom Instagram storiju gde je objavio njihovu fotografiju uz reči:

– Duša me boli, počivaj u miru, brate moj!

Podsetimo, Ivan J. i njegova devojka Marta A. (37) poginuli su, dok je troje njihovih prijatelja povređeno u stravičnoj nesreći koja se noćas dogodila u marini u Grockoj kada je gliser na kome su bili udario u parkiranu baržu.

Nakon završenog uviđaja, po nalogu dežurnog zamenika Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu tela preminulih prevezena su na Institut za sudsku medicinu zbog obdukcije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Kako je za sada utvrđeno, navedeni motorni čamac kretao se iz pravca Beograda i kada je ušao u Gročanski dunavac, iz za sada neutvrđenih razloga udario je u usidrenu baržu, nakon čega se odbio i ostao na sredini Gročanskog dunavca. Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu nastavlja rad kako bi se utvrdili svi detalji vezani za navedeni događaj, nakon čega će biti doneta odluka – kažu u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu.

Ivan J, koji je nastradao sa devojkom Martom A. u nesreći gliserom koja se dogodila na Dunavu kod Grocke, imao je dvoje dece iz prvog braka, ispričale su komšije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter