Izvor: kurir
02.06.2024 u 07:20
0

PINK PANTERI U NEZAPAMĆENOJ PLJAČKI, TADA SU ZAISTA PRETERALI: Cela Evropa NA NOGAMA, nudi se 600.000€ za informaciju!

U centru pažnje evropske javnosti ponovo je spektakularna pljačka nakita koja se dogodila 28. juna 2022. na sajmu umetnosti TEFAF u Mastrihtu u Holandiji. Četvorica muškaraca, obučenih u odela, upali su usred bela dana i maljevima razbili vitrine na štandu londonske zlatarske kuće „Symbolic & Chase“. Izloženi nakit, među kojima i izuzetno skupa ogrlica, postao je njihov plen vredan nekoliko desetina miliona dolara!

Istraga je od početka bila obimna i temeljna. Već u julu 2022. godine, holandska televizijska emisija „Opsporing NL“ posvetila je epizodu ovoj pljački, prikazujući slike osumnjičenih i njihovu rutu bekstva. Informacije dobijene od građana pomogle su u daljem razvoju istrage.

Od poslednjih Arkanovih reči zastaje knedla u grlu: Samo 5 minuta pre smrtnog časa Šiptaru je otvorio dušu i ispustio je

Polazi se od toga da su četiri osumnjičena muškarca izvela pljačku.

Osumnjičena osoba, koja se nalazi na slici dole u sredini sa tamnim kačketom, belom košuljom i braon kravatom i osumnjičena osoba koja se nalazi na slici krajnje desno u tamnom sakou, beloj košulji sa tamnom kravatom, koji ima naočare i glatko obrijanog lica (sa ulaznicom u ruci) su izgleda jedna te ista osoba.

Lopovi sa Balkana

Internacionalni karakter istrage postao je ključan, te je pod vođstvom Evropola uspostavljena saradnja sa brojnim evropskim zemljama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter