Izvor: Novosti
17.11.2021 u 09:37
0

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV LAŽNOG NASTAVNIKA PEVANJA! Sumnja se da je obljubio dve devojčice!

Optužnica  protiv V.D. (77), iz Zaječara, koji se lažno predstavljao kao nastavnik pevanja, a koji je maja ove godine, zbog sumnje da je počinio produženo krivično delo obljube nad maloletnim licima zloupotrebom položaja, lišen slobode, vraćena je dopunsku istragu.

V.D. je kratko, pre tačno 20 godina, radio, po ugovoru, u zaječarskoj Muzičkoj školi “Stevan Mokranjac“ gde je držao časove harmonike – saznajemo od izvora bliskim istrazi. Nikada nije predavao solfeđo, odnosno predavanje pevanja.

PROČITAJTE JOŠ:  DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U LESKOVCU: Sekli automobil kako bi izvukli mladića iz smrskanog vozila!

Kasnije je V.D. koji je taj rad u školi koristio da se prikaže kao vrstan poznavalac muzike, i na osnovu toga je u svoj kući privatno držao časove pevanja.

On se sumnjiči da je od 2005. do 2014. godine obljubio dve devojčice, koje su tada imale manje od 14 godina – dodaje naš izvor. – Nakon nekoliko meseci rada, V.D. je priveden.

Po nepotvrđenim informacijama, V.D. je sve optužbe negirao. Nezvanično se, takođe, pominje i da su u njegovoj kući pronađene fotografije nagih devojčica, koje danas imaju 25, odnosno 27 godina, koje bi, uskoro, trebalo da daju svoje iskaze.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter