Izvor: Blic
14.07.2021 u 10:43
0

POLA SRBIJE GORI: Veliki požari i kod Priboja i Nove Varoši!

Šire područje Zlatibora jutros je osvanulo pod gustim oblacima dima pod kojima se oseća miris paljevine, što je, posledica dva požara na teritoriji Priboja i Nove Varoši.

VAŽNO:

HAOS U BEOGRADU! GORI MAGACIN NA DORĆOLU: Na licu mesta šest vatrogasnih ekipa!

VELIKI PROBLEMI I ZA TURSKI TURIZAM: Kipar zabeležio najviše obolelih od početka epidemije

DANAS VEOMA TOPLO: Temperatura i do četrdeset stepeni!

DANAS SU SVETI VRAČI! Posvetite se molitvi – ali OVO nikako ne radite!

Vatrogasne ekipe iz Priboja, Prijepolja, Užica već treći dan se bore sa vatrom na planini Crni vrh na pribojskoj teritoriji, koja se nadovezuje na Zlatibor sa druge strane reke Uvac.

PROČITAJTE JOŠ:

(VIDEO) ZAVRŠENA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA! Kisić: Imano oružje za pobedu nad virusom – VAKCINE!

U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ OTKRIVAMO: Da li je u Srbiji počeo četvrti talas korone? Ko iz regiona šalje poruke mržnje Srbiji? Da li će se ikada rešiti slučaj nestalih lica na KIM?

VELIKA SAOBRAĆAJKA NA AUTO-PUTU: Prevrnuo se šleper na putu za Beograd!

Istovremeno gori i na području Rutoši, sela kod Nove Varoši, takođe borova šuma. Na oba mesta vatrogasci ulažu velike napore da suzbiju stihiju, ali, kažu, problem su veliki slojevi borovih iglica i granja koje se prividno ugase, a onda iz njih ponovo bukne vatre.

Problem vatrogascima zadaje teško prohodan teren i jako visoke temperature.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter