Izvor: telegraf
29.06.2024 u 15:39
0

POLICIJA VRŠI PREGLED KUĆA KOD MESTA TERORISTIČKOG NAPADA U BEOGRADU: Skidaju se kamere, ispituju svedoci

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je slučaj napada žandarma ispred izraelske ambasade teroristički akt protiv države Srbije i protiv pripadnika Žandarmerije

Na mestu terorističkog napada u Beogradu kod ambasade Izraela policija trenutno vrši pregled okolnih kuća, skida nadzorne kamere i razgovara sa potencijalnim svedocima.

Pogrebno je odvezlo telo napadača na pripadnika Žandarmerije Miloša Jevremovića (34).

On je, podsetimo, u samoodbrani upotrebio oružje i savladao napadača koji ga je upucao u vrat samostrelom, koji je od posledica ranjavanja preminuo.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je slučaj napada žandarma ispred izraelske ambasade preuzelo Specijalno tužilaštvo, a da se radi o terorističkom aktu protiv države Srbije i protiv pripadnika Žandarmerije, kao i da postoje sumnje u povezanost nekih lica koja imaju veze sa vehabijskim pokretom.

Otkriven identitet napadača

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je lice koje je izvršilo teroristički napad Miloš Žujović (1999), versko ime Salahudin, konvertit iz Mladenovca.

ZVANIČNE INSTITUCIJE IZ IZRAELA SU SE OGLASILE: Evo šta kažu za napad na našeg pripadnika Žandarmerije

„Utvrđeno je da je lice koje je izvršilo teroristički napad Miloš Žujović (25), versko ime Salahudin, konvertit iz Mladenovca, koji je prešao da živi u Novom Pazaru.

U nastavku akcije, policija će izvršiti pretrese na više lokacija. Sve naše snage su u najvišem stepenu pripravnosti”, izjavio je ministar Dačić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter