Izvor: Alo
14.07.2020 u 20:54
0

Posle 11 DANA BORBE: PREMINUO dečak (12) koji je PRESKAKO TERASU u Domu „Drinka Pavlović“

Dečak (12) koji je zadobio tešku povredu glave kada je početkom jula pao sa terase Doma za decu i omladinu „Drinka Pavlović“ u Beogradu, preminuo je u ponedeljak.

Ovaj osnovac je, preskakao sa jedne na drugu terasu i pao sa 3. sprata zgrade. Dečak je odmah prevezen u Urgentni centar na reanimaciju.

Nažalost, posle 11 dana borbe, on je podlegao povredama.

Podsetimo, posle pada, dečak je zadobio tešku povredu glave i išla mu je krv iz ušiju.

OVO MORATE ZNATI

Vučić sutra u OBILASKU radova na izgradnji instituta „Dedinje 2“

Tači i danas DAVAO IZJAVU 6 SATI! Sutra nastavak saslušanja

Putin POTPISAO ZAKON kojim se stranica Miroslavljevog jevanđelja VRAĆA SRBIJI!

Zaštitnik građana je sutradan pokrenuo postupak kontrole zakonitosti i pravilnosti rada Doma „Drinka Pavlović“ i Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Kako je saopšteno, od Doma „Drinka Pavlović“ Zaštitnik građana traži da u roku od 15 dana dostavi detaljne informacije o svim činjenicama i okolnostima ovog događaja i do sada preduzetim aktivnostima u cilju utvrđivanja eventualne odgovornosti zaposlenih za nezgodu, kao i kopiju celokupne dokumentacije.

Iako je dečak živeo u Domu za decu bez roditeljskog staranja, imao je porodicu.

Iz Urgentnog centra je tada rečeno da je dečak primljen u Urgentni centar zbog hitne medicinske intervencije, tačnije operacije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter