Izvor: objektiv/happybsc
07.02.2022 u 11:14
0

Poznat IDENTITET muškarca stradalog u požaru u Beogradu

Dušan Đ. (60) nastradao je u požaru koji je izbio oko ponoći u staroj stambenoj zgradi u krugu Infektivne bolnice u Beogradu.

Nesrećni penzioner je živeo sam, a prema nezvaničnim informacijama nekada je radio kao električar baš u Infektivnoj klinici. Požar je navodno krenuo upravo iz njegovog stana. Sumnja se da se zapalio radijator najverovatnije nakon spoja na instalacijama jer je u pitanju jako stara zgrada.

– Najverovatnije je uzrok uljani radijator jer se grejao tako. Verovatno je zaspao i nije ništa shvatio – priča Nebojša D. komšija iz zgrade pored.

Dodaje da je nastradali Dušan bio vuk samotnjak:

– Retko smo ga viđali. Uglavnom je bio sam. Nije imao porodicu. Samo neke rođake u Sloveniji. Bio je dobar čovek. Ponekad je dolazio u našu zgradu kod komšije, ali nije bio mnogo druželjubiv.

Požar je bio veliki. Stanari zgrade u blizini kažu da je vatrogascima bilo jako teško da priđu vatri koja se proširila sa obe strane.

– Svaka im čast kako su ugasili. Kad sam došao izgledalo je strašno. Vatra je počela da izbija na krovu pa su vatrogasci gasili sa obe strane – opisuje Nebojša dramu koja se odigravala satima nakon ponoći i dodaje da je pre nekoliko dana požar izbio i u zgradi pored.

Stanari su evakuisani na vreme. U požaru je povređena i jedna starija žena koja se nagutala dima dok je bežala iz zgrade.

Jedna stanarka zgrade kaže da nije čula ništa dok joj vatrogasci nisu zakucali na vrata.

– Vatrogasci su mi lupali na vrata i probudili me. Tako sam saznala da je požar. Ništa nisam čula – dodaje žena i kaže da se smestila kod komšinice u zgradi pored jer u svoj stan ne može da uđe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter