Izvor: ALO
14.06.2024 u 13:21
0

PRAVAC U TUŽILAŠTVO: Osumnjičeni za trostruko ubistvo u Knjaževcu daje odgovor zašto se dogodio krvavi pir!

U Više javno tužilaštvo u Zaječaru doveden je Aleksa M. (22), osumnjičen za ubistvo oca, babe i dede 6. juna u Knjaževcu

Njega su pripadnici policije doveli u zgradu tužilaštva sa lisicama na rukama.

Osumnjičeni je nakon hapšenja priznao izvršenje krivičnog dela, ali nije hteo detaljnije da iznese odbranu, jer je, kako je naveo, pod velikim stresom.

On se sumnjiči da je 6. juna u 15.50 časova u porodičnoj kući u Knjaževcu vatrenim oružjem – lovačkim karabinom,ubio svog oca Predraga (60), dedu Miloša (81) i babu Sarajevku (83).

 

RODITELJI ŽRTAVA IZ DUBONE OŠTRO PROTESTVUJU: Sprečićemo da majka sinu ubici prenosi informacije

Karabin je bio u legalnom posedu pokojnog Miloša.

Podsetimo, Miloš , njegova supruga Sarajevka  i njihov sin Predrag  likvidirani su sa po jednim hicem iz lovačke puške ispaljenim u njihove glave. Zbog ovog zločina uhapšen je Predragov  sin Aleksa koji je, kako se sumnja,  u njihovoj porodičnoj kući  u Knjaževcu izvršio trostruko ubistvo.

Osim rane na glavi nastale vatrenim oružem, na telima preminulih ljudi nisu nađene nikakve druge povrede. Međutim, ustanovljeno je da su im rane nanete iz neposredne blizine, što znači da je osumnjičeni svakoj od svojih žrtava skoro prislonio cev na glavu pre nego što je povukao obarač.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter