Izvor: INFORMER
14.06.2024 u 12:32
0

RODITELJI ŽRTAVA IZ DUBONE OŠTRO PROTESTVUJU: Sprečićemo da majka sinu ubici prenosi informacije

Majke i očevi ubijenih Milana i Kristine Panić i Dalbora Todorovića, koje je 4. maja ubio masovni ubica iz Dubone, Uroš Blažić, došli su danas ispred zatvora u Smederevu kako bi sprečili Biljanu Blažić da poseti sina i supruga Radišu.

Dalibor i Danijela Todorović i Saša i Zorica Panić došli su danas pred zatvor u Smedrevu kako bi sprečili Biljanu Blažić da obiđe sina Uroša koji je optužen da je ubio devet i ranio 12 osoba u masakru koji je počinio u selima Malo Orašje i Dubona.

PRETUKLI ŽANDARMA U OBRENOVCU: Detalji jezivog napada u Obrenovcu!

Oni su od 9 sati ispred zatvora, a najavili su da će svakog petka u vreme posete biti tu ispred zatvora, sve do suđenja, kako bi sprečili da majka Uroša Blažića prenosi informacije iz spoljnog sveta, njemu i njegovom ocu i da na taj način utiče na tok istrage.

Podsetimo 23. maja u Višem sudu u Smedrevu trebalo je da se održi pripremno ročište za zločin u Malom Orašju i Duboni, ali ono nije održano jer u trentuku kada su stražari u sudnicu uveli masovnog ubicu Uroša Blažića, sa pancirom i lisicama vezanih ruku i nogu, besni roditelji i rođaci njegovih žrtava su nasrnuli i pokušali da ga linčuju. Veći incident sprečila je sudska straža i policija koja je brzo uspela da izvede ubicu i njegovog oca Radišu kojem se takođe sudi u ovom slučaju, a upravo zbog ovoga je zatraženo da se suđenje izmesti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter